Laddstolpar för BRF

Enkel och skalbar elbilsladdning för bostadsrättsföreningar och sammfälligheter

Vill ni erbjuda elbilsladdning i er bostadsrättsförening?

Att investera i laddstolpar i er BRF är en smart och framtidssäker investering som gör det enkelt både för dig som ska hantera laddarna och era medlemmar. 

Vår laddtjänst gör det enkelt att hantera era laddpunkter med minimalt med administration. Era medlemmar kommer gilla enkelheten vid laddning och tillgången till elbilsladdning ökar värdet på bostaden.

Företagsparkering
Ladda Bilen bidrag för företag

Just nu: Få 50% i investeringsstöd via Ladda Bilen bidraget

Trenden med att välja elbil eller laddhybrid som tjänstebil har blivit allt mer populär och det är inte svårt att förstå varför. Tack vare subventioner och miljömässiga fördelar blir det allt mer kostnadseffektivt och miljövänligt att välja en elbil eller laddhybrid som företagsbil.

Organisationer, företag och bostadsrättsföreningar som vill installera laddpunkter för elbilar avsedda för boende och anställda kan söka bidrag för både laddboxar och installationskostnader via Naturvårdsverkets bidrag “Ladda Bilen” och få ersättning för 50% av utgifterna. 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en helhetslösning för debitering av elbilsladdning. Vår egen laddtjänst använder enkla lösningar som alla redan använder, så som Swish och BankID."
Cecilia
Cecilia Olsson
Chargespot

Ladda upp med Chargespot

Vår operatörstjänst med app som underlättar för ägare av laddstationer att debitera användare för förbrukad el. Med tjänsten slipper man all administration och får en samlad rapport och utbetalning för laddintäkter. Användare kan betala direkt via Swish genom att skanna QR-koden på laddboxen eller genom att använda en laddnyckel eller Chargespots app.

Ladda bil företag

Anpassad prissättning för laddning med vår flexibla laddtjänst

Med vår laddtjänst kan ni själva välja prismodell. Ni kan välja att sätta ett rörligt pris per kWh, fast pris per kWh eller pris per laddsession. Det rörliga priset hämtar vi i realtid från Nord Pool som styr elpriset i Norden. Därmed är ni alltid garanterad en rättvis prissättning.

Enkel elbilsladdning på era villkor

Laddstolpar för företag
Flexibla kundanpassade lösningar​

Vi hjälper företag att skapa en smidig och kostnadseffektiv laddinfrastruktur på företagets parkering, så att anställda alltid har tillgång till laddning när de behöver det. Med vår expertis och erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar som passar just era behov. 

Ladda Bilen bidrag för företag
Möjlighet att skala upp efter behov

I takt med att antalet elbilar ökar så kan också behovet av fler laddpunkter uppkomma efter ett tag. Med vår lösning kan ni enkelt lägga till fler laddpunkter när behovet uppstår.  

Ladda elbil på företaget
Rättvist betalsystem

Väljer ni rörligt pris så får ni ett kWh pris som följer ert elpris. På så sätt så blir prissättningen rättvis och ni får nöjdare användare.

Varukorg
Rulla till toppen