Laddstolpar för Hotell

Enkel och skalbar elbilsladdning för hotellets parkering. Dina gäster kommer tacka dig

Ebjud elbilsladdning på ert hotell

Som hotellägare förstår du vikten av att erbjuda dina gäster de senaste bekvämligheterna. Och nu kan du hjälpa dem att ladda upp för framtiden med vår innovativa Elbilsladdningstjänst.

Vår laddtjänst innebär minimalt med administration och era gäster kommer uppskatta enkelheten i att starta laddningen via Swish eller vår app.

Elbilsägare väljer allt oftare hotell med möjlighet till laddning för att vakna upp till en fulladdad bil.

Företagsparkering
Ladda Bilen bidrag för företag

Just nu: Få 50% i investeringsstöd

Trenden med att välja elbil eller laddhybrid som tjänstebil har blivit allt mer populär och det är inte svårt att förstå varför. Tack vare subventioner och miljömässiga fördelar blir det allt mer kostnadseffektivt och miljövänligt att välja en elbil eller laddhybrid som företagsbil.

Ni har nu möjlighet att söka bidragen ”Klimatklivet” för publika laddstationer och ”Ladda bilen” för icke-publika laddstationer från Naturvårdsverket. Dessa bidrag täcker 50 procent av era bidragsberättigade kostnader upp till 15 000 kr per laddpunkt.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en helhetslösning för debitering av elbilsladdning. Vår egen laddtjänst använder enkla lösningar som alla redan använder, så som Swish och BankID."
Cecilia
Cecilia Olsson
Chargespot

Ladda upp med Chargespot

Vår operatörstjänst med app som underlättar för ägare av laddstationer att debitera användare för förbrukad el. Med tjänsten slipper man all administration och får en samlad rapport och utbetalning för laddintäkter. Användare kan betala direkt via Swish genom att skanna QR-koden på laddboxen eller genom att använda en laddnyckel eller Chargespots app.

Ladda bil företag

Anpassad prissättning för laddning med vår flexibla laddtjänst

Med vår laddtjänst kan ni själva välja prismodell. Ni kan välja att sätta ett rörligt pris per kWh, fast pris per kWh eller pris per laddsession. Det rörliga priset hämtar vi i realtid från Nord Pool som styr elpriset i Norden. Därmed är ni alltid garanterad en rättvis prissättning.

Enkel elbilsladdning på era villkor

Laddstolpar för företag
Flexibla kundanpassade lösningar​

Vi hjälper företag att skapa en smidig och kostnadseffektiv laddinfrastruktur på företagets parkering, så att era gäster alltid har tillgång till laddning när de behöver det. Med vår expertis och erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar som passar just era behov. 

Ladda Bilen bidrag för företag
Möjlighet att skala upp efter behov

I takt med att antalet elbilar ökar så kan också behovet av fler laddpunkter uppkomma efter ett tag. Med vår lösning kan ni enkelt lägga till fler laddpunkter när behovet uppstår.  

Ladda elbil på företaget
Rättvist betalsystem

Väljer ni rörligt pris så får ni ett kWh pris som följer ert elpris. På så sätt så blir prissättningen rättvis och ni får nöjdare gäster.

Rulla till toppen